Menu

Personvern

NRR Informasjon og bruk av data
Nrr.org er etablert for å gi deg en enkel og brukervennlig tilgang til kognitive og praktiske kurs i Grunnleggende HLR og Avansert Livreddende e-læring.
Informasjonen du frivillig oppgir til NRR er samlet og lagret for de spesifikke formålene listet nedenfor. NRR har fullt eierskap til denne informasjonen og er ansvarlig for å ta personvernet på alvor. All informasjon er beskyttet mot uautorisert tilgang.
Merk: NRR verken selger, leier eller deler denne informasjonen til andre, NRR bruker ikke informasjonen på måter som avviker fra de retningslinjene som er angitt nedenfor.

Registrering
For å få tilgang til e-læringen online, må du gjennomføre registrerings prosessen. Kontaktinformasjonen du oppgir; navn og e-post adresse, vil bli brukt til å gi deg tilgang til e-læringen online, som består av e-bøker, videoer, plakater og kursbevis.


Kurssertifikater
All e-læring på nrr.org er sertifiserbare med en gyldig lisens. Når du har til hensikt å generere et serfikat ved gjennomføring av e-læringskurs, krever prosessen at navn, e-post og gyldig lisens fylles ut.

Nyhetsbrev-informasjon
NRR vil ved anledninger maile deg informasjon om spesielle arrangementer eller viktige meldinger. Du kan enkelt la være å få tilsend denne typen informasjon ved å svare på e-posten og skrive «avslutt abonnementet» i emnelinjen. Forespørsel om å avslutte abonnementet kan også bli sendt ved å klikke her. Vi lagrer navn og e-mail adresser i programmet Mailchimp for å kunne levere nyheter til deg. Du kan avslutte abonnementet når som helst, eller kontakte oss for å ta deg bort fra NRR´s e-post liste.


Serverplassering
NRR-serveren er lokalisert i Amsterdam.